Stoffen broeken

Sfoffen broeken voor heren

Stoffen broek voor heren met oversized - Een basic voor elke outfit

Inhoudsopgave

  • Grote maten broeken: van casual tot chic
  • Chique klassiekers: de heren pantalon
  • De cargobroek & sweatpants voor heren: casual & stoer
  • Stoffen broeken in grote maten: heren slagen altijd bij Happy Size!

Grote maten broeken: van casual tot chic

De meeste mannen zijn behoorlijk verknocht aan hun favoriete jeans. In onze collectie grote maten broeken voor heren zijn de spijkerbroeken dus ruimschoots vertegenwoordigd. Daarnaast is er ook een rubriek met alle broeken die niet van denim gemaakt zijn: de stoffen broeken voor heren. Onder deze rubriek vallen onder andere de pantalon, de cargobroek, de chino en de sweatpants. U ziet het: onze collectie grote maten broeken voor heren is heel divers! En dat is maar goed ook, want een jeans is leuk, maar niet voor elke dag en elke gelegenheid. Wat uw plannen ook zijn en wat uw smaak ook is: bij Happy Size vindt u altijd de perfecte stoffen broeken voor heren online!

Chique klassiekers: de heren pantalon

De pantalon is de perfecte basis voor een chique outfit voor heren. Een pantalon kan mooi gecombineerd worden met een overhemd en een colbert voor een tijdloze, stijlvolle look. Perfect voor een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een receptie. Mag het iets sportiever zijn? Dan kan het colbert weggelaten worden. De pantalon kan in dit geval ook vervangen worden door een chino. Net even iets hipper, maar minstens even chic! Omdat we bij Happy Size vinden dat elke outfit, dus ook een chique businesslook, supercomfortabel moet zijn, hebben al onze heren pantalons een fijne pasvorm en zijn ze voorzien van een extra comfortabele band die ook perfect zit in grote maten. Bij onze pantalons gaan stijl en comfort dus hand in hand!

De cargobroek & sweatpants voor heren: casual & stoer

Gaat u een dagje uit met vrienden? Of heeft u een barbecue met de buren? Dan is een trendy, comfortabele outfit precies wat u nodig heeft. Een stoere cargobroek is een uitstekende keuze: casual, sportief en bovendien heel praktisch. Met een polo of een T-shirt erop bent u helemaal klaar voor een gezellig uitstapje. En voor wie het graag nóg comfortabeler heeft, zijn er de sweatpants. Vandaag de dag zijn sweatpants voor heren al lang niet meer alleen in de sportschool graag gezien. Dankzij de mooie stoffen en de stijlvolle details zijn ze heel geschikt voor een casual vrijetijdslook. Zowel cargobroeken als sweatpants voor heren vindt u in allerlei kleuren en stijlen in onze online shop, ook in grote maten. Korte broeken voor warme zomerdagen zijn er overigens ook volop bij! U vindt ze bij de bermuda's en shorts voor heren.

Stoffen broeken in grote maten: heren slagen altijd bij Happy Size!

Net als in de rest van onze collectie, heeft u ook bij de stoffen broeken voor heren extra veel keuze aan maten. Voor broeken in grote maten bent u dus bij ons aan het juiste adres! En omdat wij gespecialiseerd zijn in XXL kleding, zorgen wij er altijd voor dat alle stoffen broeken voor heren als gegoten zitten. De band is bijvoorbeeld zo gevormd dat hij niet gaat knellen, ook niet na lang zitten. Dus of u nu een heren pantalon, cargobroek of andere Plus Sizes broeken voor heren bij ons shopt, u kunt altijd rekenen op eersteklas draagcomfort!

Meer tonen