LeveringsvoorwaardenBetaling
U bepaalt zelf hoe u wilt betalen. Kruis de wijze van betalen aan. De prijzen zijn inclusief BTW en blijven geldig tot het verschijnen van de volgende catalogus. Deze voorwaarden zijn alleen geldig in Nederland. HAPPYsize C.V. behoudt zich het recht voor bij betaling per acceptgirokaart de maximum bestelwaarde te beperken.

Levertijd
Normaal gesproken leveren wij uw bestelling binnen 2 à 4 dagen. Artikelen die van een levertermijn zijn voorzien, worden op het aangegeven tijdstip aan ons geleverd. Deze artikelen zijn helaas niet meteen leverbaar. Bij vertraging zullen wij u per ommegaande informeren.

Nalevering
De afdeling inkoop streeft ernaar het niet leverbare en met "nalevering" gemarkeerde artikel opnieuw bij de fabrikant te bestellen. Mochten wij het opnieuw kunnen bestellen, kunt u rekenen met een levertijd van 2-3 weken. Mochten wij het artikel niet meer kunen leveren, ontvangt u hierover schriftelijk bericht.

Per creditcard
Gemakkelijk betalen o.v.v. uw naam, geboortedatum, kaartnummer, cvc-code (de laatste 3 cijfers van het nummer op de handtekeningstrip), vervaldatum en de naam van de kaarthouder. Zodra uw pakje bij ons het magazijn verlaat wordt met uw credietinstituut afgerekend. Retourzendingen worden door ons aan uw credietinstituut gecrediteerd.

De levering
Uw bestelling wordt door PostNL bezorgd. Behoudens overmacht levert HAPPYsize de pakjes binnen 2 a 4 dagen na ontvangst van de bestelling.

Afwijkend leveradres
Wij leveren ook aan een afwijkend leveradres (bijvoorbeeld het adres waar u werkt).

Kopen met PayPal
U kunt bij ons ook veilig en gemakkelijk betalen via PayPal. Aan het einde van het bestelproces wordt u doorgestuurd naar PayPal waar u de prijs van de bestelling invoert. Als u al klant bent bij PayPal, kunt u hier inloggen met uw gebruikersgegevens en een betaling uitvoeren. Betaling via PayPal vindt plaats zodra wij u de goederen toesturen. Retourzendingen worden onmiddellijk na ontvangst gecrediteerd en het overeenkomstige bedrag wordt nog dezelfde werkdag op PayPal bijgeschreven. Houd er alstublieft rekening mee dat het betaalde bedrag niet kan worden terugbetaald totdat een eventueel geschil in het PayPal-systeem opgelost is.

Acceptgiro*
et totaalbedrag, verminderd met evt. retouren, moet u 14 dagen na ontvangst van de artikelen betalen d.m.v. de bijgevoegde acceptgirokaart. Vermeld vooral uw geboortedatum en telefoonnummer (alleen voor intern gebruik). Indien u in gebreke blijft met het betalen van een openstaand saldo is Ulla Popken gerechtigd, het saldo te verhogen met buitengerechtelijke kosten, gesteld op 15% van het uitstaande saldo, alsmede met een bedrag van ca. 25 € aan adminstratiekosten. Daarnaast brengt Ulla Popken per verstuurde brief aanmaningskosten in rekening . Daarnaast komen alle (buiten)gerechtelijke kosten die zowel met de minnelijke als de gerechtelijke incassering verband houden, volledig ten koste van de klant. Onze bankverbinding:

Ulla Popken C.V.
IBAN: NL18 INGB 0006 9908 74 
BIC: INGBNL2A
HAPPYsize behoudt zich het recht voor desgevraagd met opgaaf van redenen niet of tegen vooruitbetaling te leveren.

(*indien credietwaardig)