Kanten bh's

anten bh in grote maten, mooi & functioneel

Kanten bh’s in grote maten: mooi, verleidelijk en functioneel

Kant is elegant en charmant en omdat het doorzichtig is, is kant ook heel verleidelijk. Daarom houden zowel vrouwen als mannen van kanten bh’s. In grote maten moet een bh met kanten cups ook functioneel zijn. Hij moet steun bieden en goed op zijn plek blijven. Alle kanten bh’s van HAPPYsize zijn zo ontworpen dat jouw mooie curves er zich happy in voelen!

Kanten bh’s in grote maten: zo mooi kan goede plus size lingerie zijn!

Een kanten bh in een grote maat is het toppunt van vrouwelijkheid. Hij omhult een volle boezem op een charmante manier en laat deze prachtig uitkomen. Kant is doorschijnend, en daardoor zie je de huid er een beetje doorheen. Dit heeft een uiterst verleidelijk effect. Daarnaast nodigt kant ontwerpers uit tot creativiteit. Bijvoorbeeld door het kiezen van een voering in een andere kleur, of door het met elkaar combineren van verschillende kantpatronen. Uiteraard kun je ook kiezen voor meer basic lingerie, maar waarom zou je? In onze kanten bh’s in grote maten zie je er niet alleen fantastisch uit, maar voel je je ook mooi en aantrekkelijk. En daar is het ons om te doen!

Mooie én functionele bh’s in grote maten met kanten cups

Veel vrouwen zijn bang dat een kanten bh in een grote maat niet voldoende steun biedt. Maar die tijd is voorbij. De bh’s met een kanten voorkant of met kanten bandjes van HAPPYsize zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen die de buste stevig omsluiten. Ze zijn speciaal ontworpen voor curvy vrouwen met een volle boezem. Voor jou dus. Ze passen daardoor perfect en blijven ook goed op hun plek zitten. Omdat elk figuur weer anders is, is er keus tussen grote maten bh’s met verschillende functies, zoals:

  • bh’s met steunzones opzij
  • bh’s met steunzones onderin de kanten cups
  • bh’s met extra brede kanten bandjes
  • bh’s met beugels
  • bh’s zonder beugels
  • push-up bh’s

Zo vindt elke plus size vrouw bij HAPPYsize een kanten bh die (bij) haar past.

Welke kleur kanten bh in grote maten kies ik?

Veel vrouwen hebben vooral witte of zwarte bh’s: een witte bh voor onder lichte kleding en een zwarte bh voor onder donkere. Eigenlijk is dat zonde want er is veel meer keus in kanten bh’s in grote maten.

Wist je trouwens dat een witte bh erg doorschijnt onder lichte kleding? Je kunt natuurlijk een hemdje dragen, of misschien wil je wel dat iedereen de mooie witte kanten voorkant van je bh ziet. Maar wil je dat niet, dan kun je beter kiezen voor een roze, crèmekleurig of huidkleurig exemplaar. Deze kleuren lijken op de tint van je huid en vallen daardoor minder op. Zelfs een rode bh is minder zichtbaar onder lichte kleding. Dus wacht niet langer en draag eindelijk die prachtige rode bh die jou op het lijf geschreven is!

Meer tonen