Jeans-Guide

VIND JOUW PERFECTE JEANS

Wij houden van denim! Des te beter dat de nieuwe jeansmode zo veelzijdig is, met frisse styles en kleuren en fantasierijke details. Natuurlijk koop je alleen spijkerbroeken die perfect passen en jouw figuur prachtig uit laten komen. Hou je van skinny of draag je liever een wat wijdere broek? In deze jeansguide vind je een overzicht van alle pasvormen!
Slim Fit
De eerste keus voor modebewuste vrouwen die graag hun figuur showen: de Slim Fit sluit aan om het hele been. Het stretchy materiaal en de pasvorm zorgen voor een mooi en flatterend silhouet. Het model zit duidelijk strakker dan de Straight Fit, maar minderdans de jegging. De ideale allrounder voor alle figuurtypes!
Naar de Slim Fit jeans
Straight Fit
Simpel en stijlvol: de Straight Fit is een recht jeansmodel dat mooi om de benen valt. De pijpen zijn bij de bovenbenen aansluitend en lopen vervolgens recht naar beneden. De pijp is bij de zoom iets smaller dan bij de knie. Leuke bijkomstigheid: het been lijkt langer en slanker. De klassieker onder de jeanspasvormen: niet te smal, niet te wijd, gewoon perfect!
Naar de Straight Fit jeans
Bootcut
Bij de bovenbenen is het model smal gesneden, vanaf de knie loopt de pijp licht uit naar de zoom. Het bootcutmodel doet wonderen voor je figuur! Het laat je benen langer lijken en zorgt voor een mooie balans tussen buik, billen en benen. Het stretchmateriaal zorgt voor extra comfort.
Naar de Bootcut jeans
Jegging
Zit als een tweede huid en zet je rondingen op een sensationele manier in de schijnwerpers! De extra smalle, zeer aansluitende pasvorm is hét kenmerk van de jegging. De mix van een superelastische legging met stevig denim is zeer flatterend. En mede dankzij de elastische band zit een jegging altijd lekker.
Naar de Jegging
WIDE LEG
Bovenaan smal, onderaan wijd: deze pasvorm laat je benen eindeloos lang lijken! De Wide Leg heeft vanaf de knie wijd uitlopende pijpen. Hoewel het model bij de heupen en het zitvlak strak zit, is het supercomfortabel en geraffineerd!
Naar de Wide Leg jeans
Wide Leg
CROPPED JEANS
Kort en goed! Deze pasvorm doet aan vakantie denken en biedt luchtig comfort en bewegingsvrijheid op warme dagen. En de casual zomertopper heeft nog meer pluspunten: de lengte van de pijpen laat je benen langer lijken en je curves prachtig uitkomen. Als leuke extra heeft dit model vaak kleine zoomsplitjes voor nog meer comfort!
Naar de Cropped jeans