Business outfits

Plus size business outfits: zakelijk & stijlvol

Een rok met een blazer of een mooie jurk: dames met grote maten vinden een brede selectie zakelijke kleding

Inhoudsopgave

Zo vrouwelijk kan zakelijke mode in een grote maat zijn

Goede kleding kan een zeer grote bijdrage leveren aan zakelijk succes. Daarom is het ook zo belangrijk om goed gekleed naar uw werk, of bijvoorbeeld naar een sollicitatiegesprek te gaan. Bij Happy Size vindt u een grote collectie hoogwaardige en charmante zakelijke mode in grote maten waarin u absoluut de show steelt. Al onze kledingstukken zijn speciaal toegesneden op een vol figuur. Zo komen uw curves het mooist tot hun recht. Dat zal uw zelfvertrouwen vergroten en dat straalt u uit! U zult het zien, in onze zakelijke kleding voor dames is het geven van een presentatie of het voorzitten van een vergadering een klus die u met het grootste gemak zult klaren. Succes verzekerd!

Business kleding voor dames: goed passende modellen

Er zijn een aantal belangrijke regels bij het kiezen van zakelijke mode. Dames die wel eens in de spotlight staan, weten dat het belangrijk is dat een outfit bedekt en verhult. Alle ogen zijn op u gericht en dan wilt u eruit zien om door een ringetje te halen. Een Plus Size business outfit voor dames moet dus niet te strak zitten. Kies ook niet iets dat te wijd zit en dat om uw lijf zwabbert. Goed aansluitende zakelijke kleding staat curvy dames meestal het mooist. Het best kunt u kleding van stevige stoffen kiezen. Stoffen die uw lijf mooi stroomlijnen. Een mooie blazer op een goed passende broek of een kokerrok is een veilige keuze. Voelt u zich prettig in een jurk, dan komt uw vrouwelijkheid bijzonder mooi tot uiting en dit zal uw succesvolle uitstraling alleen nog maar versterken.

Zakelijke mode voor dames: gedekte kleuren

Ook op het gebied van kleuren zijn er wel wat aspecten om rekening mee te houden, want u wilt natuurlijk niet dat uw kleding de aandacht afleidt van uw presentatie. Daarom is het verstandig om de kleuren gedekt te houden. Effen zwart, donkerblauw en grijs zijn absolute klassiekers. Bijkomend voordeel van deze kleuren is dat ze mooi afkleden. Maar ook een donkerrood of donkergroen item of een kledingstuk met een bescheiden motief doen het goed bij XXL werkkleding voor dames.

Business mode voor dames: zo draagt u het

Om zakelijke mode bij dames met een grote maat het mooist tot zijn recht te laten komen, is goede lingerie van groot belang. Lingerie, zoals een onderjurk, een goede bh of een corrigerende slip kan wonderen doen om uw kleding mooi te laten vallen of op uw lichaam aan laten sluiten. Ook schoenen en accessoires kunnen veel betekenen voor de uitstraling van werkkleding. Veel dames zullen kiezen voor pumps, maar een chic veterlaarsje of een charmante ballerina kan net zo mooi staan. Accessoires vormen de kers op de taart bij zakelijke mode voor dames. Hiermee kunt u alle kanten op. Altijd goed zijn bescheiden sieraden. Vindt u uw business outfit voor dames wat aan de saaie kant, dan kunt u deze een mooi accent geven met een statement accessoire. Zorg er wel altijd voor dat sieraden de blikken toetrekken naar die delen van uw lichaam die uzelf het mooist vind. Sowieso het allerbelangrijkst aan zakelijke mode in een grote maat, is dat u zich goed voelt in wat u draagt. Succes verzekerd!

Meer tonen