Instappers

Instappers voor heren online kopen: nieuwe trend

Slip-on schoenen voor heren zijn erg praktisch en trendy - Grote maten alleen op Happy Size

Inhoudsopgave

  • Instappers voor heren: echte klassiekers
  • Heren instappers van Happy Size: meer dan comfortabel
  • Altijd goed: heren instappers van suède en glad leer

Instappers voor heren: echte klassiekers

Welke man heeft er nu geen instappers in de kast staan? Veel heren hebben een voorliefde voor instappers omdat ze zo lekker praktisch zijn. Ze kunnen snel even aangetrokken worden zonder te bukken of knielen. Heel handig! Een elastische instap of elastische inzetten zorgen ervoor dat uw voeten makkelijk in de schoenen glijden. Bovendien dragen deze elastische delen bij aan het comfort: ze laten de schoen goed om uw voet aansluiten tijdens het lopen en staan. Ook dempende zolen, zachte polsteringen en fijne binnenzolen leveren een belangrijke bijdrage aan het comfort van instappers voor heren. Bij alle instappers van Happy Size zijn al deze punten dan ook helemaal in orde. Wij willen namelijk dat u de hele dag prettig en pijnvrij kunt lopen op uw nieuwe schoenen!

Heren instappers van Happy Size: meer dan comfortabel

Het ligt voor de hand dat het comfort bij schoenen op de eerste plaats staat. Maar snel daarop volgen de kwaliteit en het uiterlijk van de schoen. Want natuurlijk wilt u heel lang plezier hebben van uw nieuwe instappers én wilt u er mooi en stijlvol bij lopen. In de collectie instappers van Happy Size gaan comfort, kwaliteit en design hand in hand. Doordat onze schoenen tot in de kleinste details perfect zijn afgewerkt, zitten ze als gegoten en zijn ze bijzonder slijtvast. Daarbij zijn de schoenen voorzien van allerlei aantrekkelijke details. Onze nette veterschoenen voor heren zijn bijvoorbeeld vaak afgewerkt met mooie stiknaden, terwijl onze sportieve instappers bijvoorbeeld een hoog doorlopende neus hebben of een contrasterende inzet. Casual of chic: elke heren instapper ziet er tot in detail bijzonder stijlvol uit!

Altijd goed: heren instappers van suède en glad leer

Nette instappers voor heren zijn vaak gemaakt van suède of glad leer. Beide natuurmaterialen staan garant voor een chique uitstraling en een lange levensduur, mits ze goed onderhouden worden. Zowel instappers van glad leer als van suède zijn er voor vele gelegenheden en outfits.

Heren instappers van glad leer zijn een uitstekende keuze voor onder een pak, vooral wanneer u kiest voor nette instappers met chique glans en eventueel een klassieke siergesp. Onder casual kleding doen leren instappers met sportieve stiknaden en applicaties het erg goed.

Instappers voor heren van suède zijn zowel met als zonder sokken een stijlvolle aanvulling op een kostuum. Ook onder een casual jeans of een trendy chino doet de suède instapper voor heren het goed. Suède heren instappers geven elke outfit een chique, eigentijdse touch.

Voor elke outfit vindt u bij ons instappers voor heren, van suède, leer of andere materialen. Altijd van topkwaliteit, altijd gunstig geprijsd!

Meer tonen