X-type

Zandloperfiguur kleding online kopen

Zandloperfiguur kleding: comfortabel, stijlvol en perfect getailleerd

Zandloperfiguur kleding is de perfect kleding om uw zandloperfiguur er extra mooi in uit te laten zien. Getailleerd en met een balans tussen de schouders en heupen, ziet elke vrouw met een zandloperfiguur er prachtig uit in deze kleding. Zandloperfiguur kleding is beschikbaar in meerdere kleuren, dessins en materialen. U vindt uw perfecte zandloperfiguur kleding bij HAPPYsize.

Laat u inspireren door HAPPYsize

Zandloperfiguur kleding: prachtige kleding voor de stijlvolle vrouw

Elk figuur is prachtig. En ook zeker het zandloper figuur. U heeft een zandloper figuur als u ronde schouders heeft, en een dunnere, duidelijkere taille. Uw borsten en heupen zijn ongeveer even breed. U kunt als het ware een denkbare lijn trekken van het breedste punt van uw heupen naar het breedste horizontale punt van uw borsten. Uw billen en heupen zijn wat ronder en u heeft wat grotere bovenbenen. Er is als het ware een zandloper, ook wel een x-silhouet, visueel te vormen van uw schouders tot aan uw heupen.

Twijfelt u toch nog of u echt een zandloper figuur heeft? Omdat u misschien wat breder bent bij de schouders? Of niet zeker weet of uw heupen wat breder zijn? Kijk dan naar onze dames figuurtype advies. Hier ontdekt u gegarandeerd welke figuurtype u bent.

Mocht u een zandloper figuur zijn, dan bent u een ware klassieker. Zandloper figuren zijn al bekend en populair sinds de hoogtijdagen van de Victoriaanse tijd. De meest bekende vrouw met een zandloperfiguur is toch nog altijd Marilyn Monroe. Maar ook tot op de dag van vandaag is het vrouwen zandloperfiguur is nog altijd even prachtig. Met de juiste kleding komt uw prachtige figuur er visueel nog beter naar voren. HAPPYsize heeft daarnaast ook nog deze ideale zandloper figuur kleding beschikbaar in veel verschillende grote maten, kleuren, dessins en materialen. Zo kunt u uw zandloperfiguur kleding helemaal aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Bekijk alle zandloperfiguur kleding snel in de online winkel.

Kleding advies voor het zandloperfiguur: de beste broeken

Het fijne voordeel van een zandloper figuur is dat er al een natuurlijke balans zit in uw lichaamsvorm. U moet er daarom vooral op letten dat u deze balans niet verbreekt door te veel aandacht op of alleen de bovenkant van het lichaam of alleen de onderkant van het lichaam te leggen. De juiste zandloperfiguur kleding kan u daarbij helpen. U kunt het beste letten op de volgende aspecten wanneer u een zandloperfiguur broek aanschaft:

 • Ga liever voor een hoger zittende broek dan een lager zittende broek. Een lager zittende broek, zoals een low rise jeans, kan ervoor zorgen dat er te veel aandacht naar uw heupen gaat. Hierdoor wordt de balans verstoord. Er komt als het ware te veel visuele aandacht op het onderste gedeelte van uw lichaam. Een hoger zittende broek, zoals een mid rise spijkerbroek of een high rise spijkerbroek, voorkomt dit. Dit komt doordat een hoger zittende spijkerbroek de heupen wat meer verbloemt. En ook uw buikje mocht u een zandloperfiguur met buikje hebben. Er zal veel meer balans in uw lichaam te zien zijn met een hogere broek. Vooral in combinatie met de juiste top.
 • Een los zittende spijkerbroek is wat mooier voor uw zandloperfiguur dan strak zittende grote maten dames broeken. Deze los zittende broeken houden uw bredere heupen wat beter in balans in vergelijking tot uw benen. In combinatie met de juiste top is uw lichaamsvorm visueel heel mooi in balans. Een top die wat strakker zit en uw taille omhelst, is de juiste, mooie keuze boven een losser zittende broek. Zelfs een getailleerd jasje of tuniek kan prachtig staan boven een losser zittende broek. Denk bij een losser zittende broek aan modellen zoals een bootcut jeans of een straight fit broek.
 • Probeer verder veel fransjes en details aan de bovenkant van uw broek te vermijden. Want ook deze frutsels zullen de aandacht verleggen naar de heupen. Dit zal zeker de balans verstoren. Hierdoor lijken uw heupen misschien wat breder dan dat ze zijn en dan u misschien wilt.

Kleding advies voor het zandloperfiguur: de beste jurken

Het grote voordeel van een jurk is dat u alleen de juiste jurk aan hoeft te trekken en u heeft gelijk een hele outfit. De juiste schoenen eronder en klaar. Alleen het kiezen van de juiste jurk is misschien nog wel een grote stap. Laat HAPPYsize u hierbij helpen. Wij hebben speciaal voor u volle zandloper kledingadvies. Handig voor het aanschaffen van uw volgende, perfecte zandloperfiguur jurk.

 • Het belangrijkste voor een zandloperfiguur is om een jurk te kiezen die niet recht naar beneden valt. Ook ruimer zittende jurken zijn niet zo een goed idee. Deze jurken laten uw namelijk wat breder lijken dan u werkelijk bent. De jurken spelen dus niet in op uw pluspunten. U kunt ze daardoor het beste laten hangen.
 • Jurken met een duidelijke taille zullen u daarentegen juist wel heel erg goed staan. Deze grote maten jurken accentueren uw taille waardoor de aandacht hiernaartoe gaat. U lijkt hierdoor smaller. Uw prachtige kanten komen nog veel beter naar voren. Jurken zoals een wikkeljurk of een jurk met een riem om uw taille heen zijn perfect voor een zandloperfiguur. Deze jurken zijn echt de ideale zandloperfiguur kleding.
 • Een grote rok aan de onderkant van uw jurk is ook een goed idee als u een zandloper figuur heeft. Deze zandloperfiguur jurk zorgt er namelijk voor dat uw taille nog smaller lijkt. Het is kwestie van balans: met een grotere en bredere rok lijkt uw smallere taille in vergelijking nog smaller. Laat uw jurk niet boven uw knie komen. Een klassiek silhouet en een langere jurk staan uw figuur beter.
 • U kunt trouwens hetzelfde effect creëren als een getailleerde jurk met een wijdere rok en een stakker zittende top. Net als de jurk met een geaccentueerde taille, zorgt het contrast tussen wijdere rok en strakkere top voor meer aandacht naar de smallere taille. Er zit balans in de outfit. Uw rondingen komen nog beter uit op deze manier.
 • Veel van de jurken in de HAPPYsize collectie zijn gemaakt van katoen. Katoen is een kreukvrije en luchtige stof. Het kan daardoor mooi om de taille heen draperen. Ook een riem kan prima om een katoenen jurk heen, zonder dat er heel veel kreukels in de jurk zullen komen. Ook kunstvezel is beschikbaar als materiaal. Deze fijne stof heeft als groot voordeel dat het vormvast is. Daarom kan ook deze stof fijn rondom uw taille draperen. De jurk zal niet te ruim worden vanwege de vormvastheid van kunstvezel. Naast katoen en kunstvezel is ook viscose een derde goede keuze. Net als de vorige twee materialen, is ook viscose kreukvrij en vormvast. Verder is viscose heel erg licht, waardoor deze stof het draagcomfort enorm vergroot. Welke materiaal u ook kiest, alle jurken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.

Kleding advies voor het zandloperfiguur: de beste accessoires

Er zijn ongeveer net zoveel accessoires als dat er vrouwen zijn met een prachtig zandloperfiguur. Maar welke accessoires staan nu het beste bij uw zandloperfiguur? En bij uw net uitgekozen zandloperfiguur kleding? HAPPYsize zet op een rijtje met welke accessoires u uw zandloperfiguur kleding het beste kunt stylen:

 • Grote, opvallende sieraden zijn perfect voor vrouwen met een zandloperfiguur. Omdat uw taille al van nature wat opvallender is, kunnen grote sieraden dit uitbalanceren door ook wat aandacht te vestigen op de bovenkant van uw lichaam. Met name op de schouders en decolleté. Mooie gouden kettingen met een munt eraan bijvoorbeeld. Deze kettingen zijn subtiel en klassiek, en vestigen tegelijkertijd ook wat meer aandacht op het decolleté. Ook grote oorbellen helpen met het visueel uitbalanceren. Deze accessoires leggen juist de aandacht wat meer op uw schouders.
 • Elke tas staat bij een zandloperfiguur wel goed. Dus bijna elke tas kan wel tot zandloperfiguur kleding worden gerekend. Zorg er vooral voor dat de tas ook bij de rest van het lichaam past. Bent u bijvoorbeeld aan de lange kant? Dan past een langere, grotere tas goed bij uw lichaam. Bent u daarentegen wat aan de kleinere kant? Dan kan een kleine tot middelgrote tas verhoudingsgewijs wat beter bij u staan.
 • Een riem is de grote vriend van een vrouw met een zandloperfiguur. Deze zorgt ervoor dat uw taille wordt benadrukt. Kies een middelgrote tot grote riem hiervoor. Op deze manier gaat de aandacht echt naar de taille. Draag u riem iets wat hoger dan uw natuurlijke taille zodat deze niet de heupen aanraakt. Zo blijft er een balans. De onderkant van uw lichaam wordt zo niet dikker aangezet.
 • Houdt u van sjaals? Kies dan voor een lange sjaal die losjes laat hangen om uw nek heen naar beneden. Op deze manier verlegt de sjaal de aandacht van de horizontale lijnen in uw lichaam naar de verticale lijnen. Als bonus lijkt u er ook nog eens wat langer door.
 • En ten slotte: de schoenen. Schoenen met een ronde of puntige neus staan alle twee even mooi bij een zandloperfiguur. Vermijd vooral hoge hakken omdat deze u moeilijker kunnen laten lopen. Deze hakken staan daarom wat minder elegant.

Zandloperfiguur kleding: nadruk op de taille en perfect in balans

Het zandloperfiguur is een mooi figuur met bredere schouders en heupen en een smallere taille. Zandloperfiguur kleding is hier op aangepast. Het dragen van zandloperfiguur kleding versterkt en benadrukt uw pluspunten en prachtige rondingen. Het vestigt ook nog eens extra de aandacht op uw taille. High rise en mid rise jeans, bootcut spijkerbroeken, wikkeljurken en wijde rokken zijn de beste zandloperfiguur kledingstukken. Deze benadrukken de smalle taille en balanceren uw outfit visueel uit. Ook grote tassen, opvallende sieraden, lange sjaals, grote riemen en puntig of ronde schoenen passen perfect bij een zandloperfiguur. Kortom: er is genoeg zandloperfiguur kleding voor u. Shop de grote maten zandloperfiguur kleding nu bij HAPPYsize.

Meer tonen