A-type

Peerfiguur kleding voor de stijlvolle vrouw

Peerfiguur kleding om u natuurlijke rondingen mooi uit te laten komen

Kleding voor de peerfiguur is erop gericht om een mooie balans te creëren in de outfits en daarmee uw rondingen mooi uit te laten komen. Bloesjes met een hoge hals, topjes met franjes, wikkeljurken en broeken met wijde pijpen helpen hierbij. Peerfiguur kleding zorgt ervoor dat een vrouw met een peerfiguur haar natuurlijke vormen kan laten stralen. Bestel het nu bij HAPPYsize.

Laat u inspireren door HAPPYsize

Peerfiguur kleding: prachtige items voor de prachtige vrouw

Peerfiguur kleding is de perfecte kleding voor het accentueren van het mooie peerfiguur. Wat is precies een peerfiguur? U heeft de lichaamsvorm van een peerfiguur als uw heupen wat breder zijn dan uw schouders en de rest van uw bovenlichaam. Als u een denkbeeldige lijn trekt van uw schouders naar uw heupen, zal deze een beetje naar buiten lopen. Hier komt ook de overeenkomst met een peer vandaan. Een peer is ook ietsjes breder aan de onderkant dan aan de bovenkant.

Net als ieder figuur, is het peerfiguur een hele mooie lichaamsvorm. Met de peerfiguur kleding van HAPPYsize, kunt u uw rondingen mooi benadrukken. U kunt de accenten in uw outfit leggen waar u dat. U zult prachtig voor de dag komen. Natuurlijk zijn niet alle vrouwen met een peerfiguur hetzelfde. HAPPYsize heeft daarom een uitgebreide kledingcollectie aan trendy kleuren, materialen en dessins. Zo kunt u binnen de dames peerfiguur kleding de jurken, broeken en truien vinden die bij uw persoonlijke stijl passen. U kunt alle beschikbare peerfiguur kleding in de HAPPYsize online winkel bekijken.

Wat is precies een peerfiguur?

Zoals al eerder genoemd, heeft u een peerfiguur wanneer u een denkbeeldige peer over uw lichaamsvorm kan tekenen. Peren zijn wat breder aan de onderkant dan aan de bovenkant. Als u een peerfiguur heeft, heeft u waarschijnlijk wat bredere heupen dan schouders. Maar dat is niet het enige wat een peerfiguur tot een peerfiguur maakt:

 • Niet alleen de schouders zijn smaller bij een peerfiguur dame, maar eigenlijk ook de hele bovenkant van het lichaam. Uw borsten zijn ook wat aan de kleinere kant. De aandacht gaat van nature daardoor wat meer naar de onderste helft van uw lichaam. Uw heupen zijn in vergelijking wat opvallender dan uw schouders en borsten.
 • De schouders kunnen bij een peerfiguur ook wat meer schuin naar beneden De aandacht gaat daardoor ook niet van nature naar de schouders toe. Ook dit draagt bij aan dat de aandacht van nature helemaal niet naar de hele bovenste helft van uw lichaam gaat.
 • De taille van een peerfiguur is wat duidelijker. Omdat de heupen wat aan de bredere kant zijn. De taille lijkt in vergelijking juist weer wat meer aan de dunnere kant.
 • De benen, voornamelijk de bovenbenen, lijken wat meer aan de bredere en gespierdere kant. Vooral in vergelijking met de bovenste helft van het lichaam.
 • De armen daarentegen lijken wat meer aan de slankere kant. Uw armen vallen daardoor wat minder op.

Ondanks de vele kenmerken die een peerfiguur heeft, kan het lastig zijn om te bepalen of het vrouwen peerfiguur echt helemaal uw pasvorm ook is. Het kan zijn dat u uw bovenkant juist toch wat voller vindt. U neigt dan misschien wat meer naar een zandloperfiguur. Als u uw taille helemaal niet zo duidelijk vindt, kunt u misschien juist een appelfiguur hebben. Vindt u juist uw schouders wat breder dan uw heupen? Dan kunt u een omgekeerde driehoek pasvorm hebben.

Kortom: weet u niet zeker welk lichaamsfiguur u heeft? Kijk dan vooral even bij het HAPPYsize dames figuurtype advies.

Peerfiguur kleding: welke kleding past mooi bij een peerfiguur?

Als u eenmaal weet of u een dames peerfiguur heeft, dan heeft HAPPYsize wat peerfiguur kledingtips voor u. Deze A-silhouet outfits zullen uw rondingen mooi tevoorschijn laten komen en u echt laten stralen. Deze trendy kledingtips helpen erg om een prachtige peerfiguur outfit samen te stellen:

 • Houdt de halslijn van uw shirts en topjes hoog. Hierdoor gaat er meer aandacht naar de bovenkant van uw lichaam. Uw borsten en schouders zullen wat voller lijken als u een hoge halslijn draagt. Hierdoor komt er een visuele balans tussen uw smallere schouders en uw heupen. Een jurk of blouse met een ronde hals werkt perfect voor dit doeleinde. Ook andere halslijnen kunnen heel mooi. Zo kunt u een halslijn met knoopjes wat hoger opknopen voor hetzelfde, uitgebalanceerde effect.
 • U kunt bij een peerfiguur kleding het beste voor korte mouwen kiezen die wat wijder uitlopen of die een mooi versierd randje Deze mouwen trekken namelijk de aandacht naar zich toe. Omdat deze mouwen vlak bij de bovenkant van uw torso eindigen, trekken ze ook de aandacht mee hiernaartoe. Dit zorgt wederom voor een visuele balans. Wilt u graag lange mouwen dragen? Doe dan het omgekeerde en zorg voor mouwen die niet zoveel franjes hebben. Hierdoor gaat er geen extra aandacht naar uw middel en heupen.
 • Wat strakker zittende topjes die uw heupen omhelzen staan een peerfiguur prachtig. Hierdoor wordt de taille nog meer geaccentueerd. Kies shirts met een mooi dessin, zoals een gouden tekst bovenaan de top of een fris streepjespatroon, en het shirt zal nog meer de aandacht naar de bovenste helft van uw lichaam verleggen.
 • Grotere truien staan ook prachtig bij een peerfiguur. Deze bovenkleding is helemaal perfect als ze gemaakt zijn van dikkere stoffen. Op deze manier gaat er weer wat extra aandacht naar uw bovenkant. Het dikkere, overtolligere materiaal van bijvoorbeeld een grof gebreide trui valt extra op. En zit bovendien ook nog heerlijk warm en comfortabel in de gure wintermaanden.
 • Bij een jasje is de lengte heel belangrijk voor een peerfiguur. Een kort jasje dat tot boven aan de heupen komt, staat prachtig. Dit jasje vermijdt de heupen en benadrukt de bovenkant extra. Hierdoor komt er wederom visueel een mooie balans in uw outfit. Ook een jasje dat net onder uw heupen komt, kan heel mooi staan. Deze jasje vallen over uw heupen heen waardoor deze de heupen minder laten opvallen.
 • Net als bij de topjes, staat een broek bij een peerfiguur vooral mooi als deze de aandacht ietsjes weghaalt bij de heupen. Om een mooie visuele balans te creëren, kunt u kiezen voor broeken zoals bootcut jeans of een luchtige culotte. Dankzij de uitlopende pijpen gaat de aandacht naar de onderkant van de benen. Ook broeken die tot de enkel vallen zijn heel geschikt voor een peerfiguur.
 • Ook stijlvolle rokken kunnen prachtig worden gedragen door een peerfiguur. Let bij deze rokken in grote maten erop dat deze wijd uitlopen aan de onderkant. Zoals een plissérok. Hierdoor wordt de onderkant van uw lichaam visueel in balans
 • Korte broeken zijn de ideale kledingstukken om uw heupen mee te accentueren. Een high waist korte broek laat uw rondingen mooi uitkomen. Deze zitten bovendien ook nog eens heerlijk comfortabel. Vooral als deze broek ook een wijde pijp heeft.

Het doel van alle peerfiguur kleding is om de lichaamsvorm wat uit te balanceren door de aandacht wat weg te nemen bij de heupen. Dit is ook het algemene kledingadvies voor peerfiguren. Bij peerfiguur kleding wordt de aandacht verlegd naar of de bovenkant van het lichaam of de onderkant van de benen. Dit kan bij topjes door hoge halslijn, korte mouwen en veel materiaal. Let bij de broeken en rokken er vooral op dat deze wijder uit lopen voor het gewenste resultaat.

Peerfiguur kleding: welke jurk past mooi bij een peerfiguur?

Wat de jurk een uniek en handig kledingstuk maakt, is dat het zowel een top en een rok is. Met alleen een grote maten jurk en mooie, bijpassende schoenen heeft al een complete outfit. Een jurk is ook heerlijk comfortabel in de zomermaanden wanneer de temperaturen omhoog gaan. Welke jurk kunt u het beste dragen als u een peerfiguur heeft? Dit zijn de beste soort peerfiguur jurken:

 • A-lijn jurken staan heel erg mooi op een peerfiguur. Deze jurk sluit heel erg mooi op uw taille aan en loopt daarna wijd Hierdoor wordt de taille extra benadrukt. De jurk valt over de bredere heupen heen.
 • Wikkeljurken, ook bekend als wrap dresses, staan een peerfiguur ook prachtig. Net als de A-lijn jurk benadrukt ook de wikkeljurk de taille. De wikkeljurk wordt meestal vlak onder de borsten Ook deze peerfiguur kleding valt weer losjes over de heupen heen.
 • Net als bij de topjes, kunnen ook opvallende mouwen op een jurk de visuele balans de juiste kant op laten vallen. Deze mouwen, vooral als ze kort zijn, leggen de aandacht rondom de borsten. Hiermee trekt deze peerfiguur kleding de aandacht weg bij de heupen.

Peerfiguur kleding: de beste kleding om het mooie peerfiguur mee te accentueren

Alle kleding voor het peervormig figuur is erop gericht om een visuele balans te creëren in uw outfits. Uw lichaamsvorm is van nature wat opvallender rondom de heupen. Met de juiste tops, jurken en broeken kunt u deze balans herstellen. Jurken en tops met hoge halslijnen, veel franjes aan de bovenkant en die mooi om de taille vallen zijn allen perfecte peerfiguur kleding keuzes. Broeken die wijd uitlopen en plissérokken in de vorm van een soort driehoek staan supermooi bij een peerfiguur. Het doel van de peerfiguur kleding is om u op u mooist te laten voelen. Dit doet de peerfiguur kleding door uw rondingen mooi te accentueren en uw pluspunten naar voren te laten komen. Genoeg reden dus om uw nieuwe peerfiguur kleding bij HAPPYsize te shoppen. Bekijk de peerfiguur kleding nu in de online winkel.

Meer tonen