Speciale pasvorm

XXL herenkleding met een perfecte pasvorm

XXL herenkleding met perfecte pasvorm: meer ruimte, meer comfort

Mode met goede pasvorm voor heren die grote maten dragen, moet comfortabel en trendy zijn. HAPPYsize heeft een collectie ontwikkeld met herenkleding in maat XXL met een speciale pasvorm. Deze biedt meer ruimte voor de buik en heeft bijvoorbeeld een langere voorkant. Hierdoor past alles heel goed. Ook zijn alle styles ontworpen volgens de laatste trends.

Inhoudsopgave

Trendy herenkleding in maat XXL: daar mag je in gezien worden

Een hip T-shirt, een stoere heren jeans of een chic colbert: allemaal kledingstukken die in een kledingkast van de meeste mannen te vinden zijn. En daarom ook in de online shop van HAPPYsize. Want elke man moet alle keuze hebben bij het shoppen van een nieuwe outfit. Ook als zij maat XXL hebben. Onze kleding heeft een hele goede pasvorm voor heren die grote maten mode dragen. Bovendien kun je kiezen uit allerlei stijlen en kleuren. Ben je een casual type of ga je op chic? Wij hebben de trends die jij wilt! Ze zijn makkelijk te combineren, dus kun je helemaal zelf de stijl samenstellen die bij jouw persoonlijkheid hoort. Ook kun je altijd rekenen op topkwaliteit. Zo is alles is tot in de kleinste details perfect afgewerkt en worden alleen de beste stoffen gebruikt.

De HAPPYsize speciale pasvorm voor herenkleding

HAPPYsize heeft een modecollectie met speciale pasvorm ontworpen van het eigen merk MEN PLUS. Maar wat is hier zo speciaal aan? De pasvorm in een grote confectiemaat voor heren biedt meer ruimte bij de buik. Zo vallen de shirts, broeken, truien, etc. mooier en zijn ze ook comfortabeler om te dragen. Wat kun je precies verwachten bij een speciale pasvorm? Een paar voorbeelden:

  • T-shirts, poloshirts en truien hebben een langere voorkant die mooi over de buik valt en ze zijn wijder in de taille. Ze zitten niet te strak, maar sluiten wel mooi aan op het lichaam. Een elastische zoomboord voorkomt dat het shirt opkruipt. Toch fijn als je niet de hele dag je shirt naar beneden moet trekken!
  • Ook overhemden hebben een iets langere voorkant en zijn ruimer bij de taille.
  • Bij broeken met een speciale pasvorm is de band wijder dan bij een ‘normale’ pasvorm in grote maten. Bovendien zijn er verschillende soorten banden, bijvoorbeeld volledig elastisch, met alleen elastische inzetten of helemaal glad. Ook is de hoogte van de band verlaagd, zodat deze heel comfortabel onder de buik gedragen kan worden.

Bij het pasvormadvieszie je duidelijke afbeeldingen van de kenmerken van de speciale pasvorm bij herenkleding. De rode lijnen en pijlen geven precies aan waar in het design meer ruimte gecreëerd is.

Voor herenkleding in grote maten met goede pasvorm ga je naar HAPPYsize

Heb je altijd het idee gehad dat heren geen keuze hebben in trendmode in grote maten? Of heb je nooit goed passende XXL mode gevonden? Die problemen zijn verleden tijd, want er is HAPPYsize. Omdat wij ons volledig richten op de wensen en behoeftes van mannen die kleding in grote maten dragen, hebben wij steeds weer nieuwe collecties met stijlvolle herenmode tot maat 82. Voor je winter-, herfst-, zomer-, én lentemode ben je bij ons aan het juiste adres. Dat wij ons verdiepen in pasvormen zie je aan het feit dat er een assortiment met speciale pasvorm is. Wij weten precies waar mannen met een grote confectiemaat behoefte aan hebben, zoals meer ruimte bij de buik, en welke kleding het lekkerst zit. Kies daarom voor de herenkleding met speciale pasvorm van HAPPYsize en voel je elke dag happy in wat je draagt.

Meer tonen