Shapewear

Corrigerend ondergoed: Mooi & comfortabel

Corrigerend ondergoed om u op-en-top vrouwelijk in te voelen

Corrigerend ondergoed is er om uw natuurlijk rondingen nog mooier voor de dag te laten komen. Het strijkt eventuele plooien glad, zorgt voor een nog rechter postuur en helpt zelfs met de ondersteuning van uw borsten en billen. Met mooie vrouwelijke dessins en elegante natuurlijke kleuren, is shapewear prachtig op-en-top vrouwelijk ondergoed, voor zowel op feestjes als lange werkdagen.

Inhoudsopgave:

Corrigerend ondergoed: elegant en heerlijk dragend

Een mooie outfit samenstellen begint met een goede basis. U kunt natuurlijk het beste een kunstwerkje maken op een glad gestreken, leeg canvas. Deze goede basis voor een outfit is meestal een prachtig uitziend silhouet. Maar hoe creëert u nu makkelijk een silhouet wat u er zelf fantastisch uit vindt zien? En dat daarnaast ook nog eens de hele dag lang comfortabel zit? Corrigerend ondergoed van HAPPYsize kan u daarbij een handje helpen.

Het imago van corrigerend ondergoed is vaak dat deze vooral is bedoeld om zoveel mogelijk plekken van het lichaam te verstoppen. Dit is echter niet helemaal waar. Corrigerend ondergoed is er juist om uw lichaam en rondingen van de mooiste kant te laten zien. Dit ondergoed laat juist uw natuurlijke rondingen stralen. Dit wordt gedaan door deze wat gladder te strijken. Met corrigerend ondergoed aan, gaat de aandacht naar de plekken op uw lichaam waar u het trotst op bent. De rondingen die u graag aan de rest van de wereld laat zien, komen stralend voor de dag. Corrigerend ondergoed is er juist om uw zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Want natuurlijk mag uw lichaam mooi gezien worden.

Corrigerend ondergoed zorgt voor een prachtig, vrouwelijk silhouet. Zonder dat u ook maar iets anders hoeft te doen dan deze onderkleding aan te trekken. Veel shapewear heeft ook vrouwelijke details zoals kanten randjes of een elegante, natuurlijke kleur. U voelt zich helemaal vrouwelijk en krachtig in zo’n prachtige corrigerende body.

Daarnaast zorgt corrigerend ondergoed ook vaak voor wat extra draagcomfort. Dit komt doordat het ondergoed vaak voor een beter postuur zorgt. Veel van deze shapewear is elastisch, wat zorgt voor extra ondersteuning. De lichte trekking van het materiaal zorgt ervoor dat u automatisch wat rechter op gaat staan. Deze lichte ondersteuning is ook erg fijn tegen spierpijn of rugpijn.

Kortom: shapewear is zoveel meer dan alleen een manier om uw lichaam te ‘verstoppen’. Het kan uw zelfvertrouwen een boost geven, voor een prachtig silhouet zorgen en helpen met spierpijn en houding. Corrigerend ondergoed is er in verschillende kleuren en met verschillende dessins, waardoor u zich op-en-top vrouwelijk kunt voelen. Bekijk de shapewear van HAPPYsize in de webshop.

Wanneer kunt u nu het beste voor corrigerend ondergoed kiezen?

Corrigerend ondergoed heeft vele voordelen. Het zorgt voor ondersteuning, laat uw rondingen van de mooiste kant zien en zorgt ervoor dat u ziet op-en-top vrouwelijk voelt.

Wanneer is deze shapewear nou echt iets voor u? U kunt heel goed voor corrigerend ondergoed kiezen in de volgende situaties:

 • Heeft u een sierlijk jurkje waar u zich niet helemaal comfortabel in voelt? Een corrigerende body kunt u dan helpen om alsnog dat leuke jurkje aan te durven trekken. U voelt zich misschien net even wat zelfverzekerder met een corrigerende onderbroek aan. Zo staat niks meer in uw weg om in uw nieuwe jurkje te stralen.
 • Heeft u een zittend beroep? Ook dan kan shapewear het overwegen waard zijn. Een corrigerende body helpt namelijk met het verbeteren van uw postuur. Een erg fijne bijkomstigheid als u, bijvoorbeeld, de hele dag achter een computer moet werken. Draag een corrigerende body echter niet elke dag, want dan wordt u misschien iets te afhankelijk van shapewear om een rechte houding aan te nemen. Voor speciale gelegenheden of voor af en toe een werkdagje is het speciale ondergoed wel een hele fijne oplossing.
 • Heeft u een leuk feestje binnenkort, waar u veel moet staan of rondlopen? Dan kan een corrigerende body zelfs helpen met de bloedcirculatie. Let er wel op dat uw shapewear niet te strak Als het ondergoed in uw huid snijdt of een afdruk achter laat, dan zit het te strak. Voor af en toe naar een speciale gelegenheid kan shapewear juist een hele fijne uitkomst bieden. En zelfs fijn de hele avond lang comfortabel aanvoelen.
 • Wilt u een sierlijk topje aan, maar biedt deze u helemaal niks qua ondersteuning voor uw borsten? Een corrigerende body kan u dan de borstondersteuning bieden die u mist. De body werkt dan een klein beetje zoals een korset. Maar zorg er wel voor dat, in tegenstelling tot een korset, de body niet te strak
 • Vindt u het fijn om eens een heel mooi vrouwelijk silhouet te creëren voor uw volgende avondje uit? Ook dan kan corrigerend ondergoed een heel goede keuze voor u zijn. Shapewear strijkt als het ware alle plooien glad, waardoor uw natuurlijk rondingen nog beter tot zijn recht komen tijdens dat chique avondje uit naar het theater. Corrigerend ondergoed kan dan ook mentaal een hele goede boost zijn voor uw zelfvertrouwen.

Over welke lichaamszones kunt u shapewear heen dragen?

Net als gewoon ondergoed, kan ook corrigerend ondergoed aan meerdere plekken op uw lichaam ondersteuning, warmte en een beschermend gevoel bieden.

Corrigerend ondergoed kan gedragen worden om:

 • De hele romp heen. Shapewear dat zowel uw borsten, buik en billen bedekt wordt ook wel een grote maten corselet body. Het staat ook wel bekend als gewoon ‘corselet’. Met deze corrigerend body kunt u makkelijk in één keer een mooi silhouet creëren. U heeft alleen maar het corselet nodig om uw hele bovenlichaam aan te pakken. Laat uw heupen, taille en billen nog mooier en gladder uitkomen dan deze al zijn met een corselet. Een ander voordeel van het corselet is dat deze ondersteuning biedt aan de rug en nek. De corrigerende body helpt namelijk ook nog eens met postuur. Het corselet kan helpen met het voorkomen van spierpijn door een verkeerde houding.
 • De billen heen. Een corrigerende onderbroek of een grote maten corrigerende slip geeft extra ondersteuning aan de billen. U kunt uw billen er mooi uit laten zien, zonder dat er een plooitje of bobbel zichtbaar zal zijn. De corrigerende onderbroek strijkt de billen mooi glad. Ook geeft de onderbroek fijn wat extra ondersteuning. Zo kunt u dat ene elegante avondjurkje fijn de hele avond lang dragen zonder u ergens zorgen over te hoeven maken. Corrigerende onderbroeken kunnen ook met pijpjes eraan gedragen worden. Hierdoor wordt het bovenste gedeelte van uw benen ook mooi glad gestreken. Ideaal om zo soepeltjes elke broek gemakkelijk over uw benen heen aan te kunnen trekken.
 • De heen. Ook als u de buik wilt aanpakken, kunt u het beste voor een corselet of een corrigerende onderbroek gaan. Zorg er wel voor dat deze corrigerende ondergoed voor de buik tot hoog op uw buik terecht komt en comfortabel gedragen kan worden. Er zijn ook topjes om als shapewear te dragen in grote maten om uw buik te camoufleren. Deze topjes geven ook heerlijk warmte af als het buiten wat aan de killere kant is. Verder zorgt dit corrigerende ondergoed net als de andere shapewear voor wat extra fijne ondersteuning.
 • De borsten heen. Vaak kunt u de borsten het beste ondersteunen met de shapewear die ook over uw buik heen wordt gedragen. Deze shapewear zorgt niet alleen voor een mooi silhouet en een fijn warm bovenlichaam, maar ook voor extra ondersteuning. Ook over de borsten kan dus het beste een corselet of topje gedragen worden.

Wat is de beste maat voor uw corrigerende ondergoed?

De beste maat voor uw shapewear is, kortgezegd, dezelfde maat als al uw andere comfortabele kleding.

Mensen zijn soms geneigd om een maatje kleiner te gaan met shapewear dan de maat waarin ze hun andere kleding dragen. Zo proberen ze om nog meer voordeel uit het corrigerende ondergoed te halen. Dit is echter geen goed idee. Shapewear, dankzij het elastische materiaal, zorgt al voor een mooi afslankend effect. Een kleinere maat aantrekken dan u nodig heeft, zorgt ervoor dat het corrigerende ondergoed kan gaan knellen en afdrukken achter kan gaan laten in uw huid. Een te kleine maat zit helemaal niet fijn en kunt u beter niet doen.

Meet uw lichaam op aan de hand van de volgende meetpunten om achter uw juiste maat te komen:

 • Bovenwijdte. Dit is het breedste gedeelte van de borst.
 • Onderborstwijdte. Dit punt bevindt zich horizontaal onder de borst.
 • Taillewijdte. Dit punt is op het smalste stuk van uw taille.
 • Heupwijdte. Dit is het breedste gedeelte van uw heupen.
 • Lichaamslengte. Uw lengte kunt u het beste meten op blote voeten, zodat u zeker de juiste maat heeft.

Aan de hand van de HAPPYsize maattabellen, kunt u er dan achter komen welke maat voor u de goede is.

Wilt u er ook zeker van zijn dat de shapewear ook goed bij uw figuur past? En daarmee zeker weten uw rondingen laat stralen? Kijk dan ook even bij ons figuurtype advies.

Er zijn vijf verschillende figuurtypes: het A-type, het H-type, het O-type, het V-type en het X-type. Erachter komen bij welk van deze types uw figuur het meeste past, helpt met het vinden van de juiste kleding. En dat helpt dan weer met de juiste kleding vinden, met het gewenste effect op uw lichaamsrondingen en uw silhouet.

Corrigerend ondergoed van HAPPYsize helpt u om uw lichaam nog meer te laten stralen

Shapewear is er om uw natuurlijke rondingen te benadrukken en u comfortabel te laten voelen in elk elegant jurkje of chic pak. Het corrigerende ondergoed doet zoveel meer dan alleen maar lichaamsplekken verstoppen. Het kan helpen met een mooi silhouet creëren, uw postuur verbeteren en biedt ook wat ondersteuning. Met de juiste soort shapewear in de juiste maat aan, kunt u de hele dag stralen in elke outfit.

Bekijk de verschillende soorten vrouwelijke en elegante corrigerend ondergoed nu in het HAPPYsize assortiment.

Meer tonen