Bh's zonder beugel

Bh zonder beugel | grote maten mode shoppen

Bh’s zonder beugel: comfortabel en modieus

Zeg je knellende beugel-bh maar vaarwel, want onze beugelloze bh’s zitten heerlijk comfortabel. Ook wanneer je een vollere buste hebt. Een bh zonder beugel biedt net zoveel steun en zorgt voor een natuurlijk draaggevoel. Door de praktische details zoals voorgevormde en padded cups en brede, zachte bandjes is het een feestje om deze beugelloze bh’s te dragen.

Bh zonder beugels voor extra comfort

De bh zonder beugel wordt steeds populairder. Veel vrouwen vinden de beugels in een beugel-bh niet fijn zitten. Wat ze niet weten, of misschien niet verwachten, is dat een beugelloze bh bijna net zo veel steun kan bieden als een model met beugels. Het zijn namelijk niet alleen de beugels die de buste steun bieden. Andere details, zoals een stevige elastische band onder de buste, grote voorgevormde cups en verstevigingen in de cups zorgen er ook voor dat je met een vollere buste gewoon een bh zonder beugels aan kunt.

Beugelloze bh: de voordelen

Een beugel-bh zou net zo comfortabel horen te zitten als een een beugelloze bh. Mocht dit niet het geval zijn, is er vaak niet voor de juiste maat gekozen. Als de bh goed aansluit op uw huid zou u amper moeten merken dat er beugels in zitten. Toch zijn er veel vrouwen die liever een bh zonder beugels aanhebben. Behalve dat deze bh’s gewoon heerlijk zitten, kan het zijn dat je allergisch bent voor het metaal in de beugels. Ook is een bh zonder beugel makkelijker op te bergen en weet u zeker dat de beugels niets kapot kunnen maken in de wasmachine.

Bh zonder beugel: ook in grote cupmaten

Sport-bh’s zijn het perfecte voorbeeld van het feit dat niet alleen beugel-bh’s de vollere buste genoeg steun bieden. Want over het algemeen hebben sport-bh’s geen beugels en toch bieden ze de buste extra veel steun tijdens het bewegen. Net als dat ook niet alle minimizer-bh’s beugels hebben. En deze bh’s zijn juist ideaal voor vrouwen die hun vollere buste een maatje kleiner willen laten lijken. Ook de steun-bh’s, de naam zegt het al, bieden de buste extra veel steun. En ook deze hebben vaak geen beugels.

Comfortabele bh’s zonder beugels online bij HAPPYsize

In de online shop van HAPPYsize vind je een ruim aanbod comfortabele bh’s zonder beugels. Neem eens een kijkje om te zien welke bh tot jouw favorieten gaat behoren. Ga je voor een voorgevormde bh, padded soft bh van katoen? Of voor een beuggelloze bh met grote, ondoorzichtige cups en zachte, brede bandjes die de schouders ontlasten? Sommige populaire modellen koop je direct per 2 stuks. Zo wordt shoppen nog voordeliger. En vergeet ook niet om direct nieuwe slips mee te bestellen.

Meer tonen