Beugel-bh's

Beugel-bh's in grote maten shop je online

Een grote steun: de beugel-bh's in grote maten van HAPPYsize

Een comfortabele beugel-bh in grote maten: het is geen sprookje! De beugelbeha’s in onze online shop zijn allemaal zeer hoogwaardig afgewerkt, bieden steun aan de borsten en zorgen voor een prachtig en gelift decolleté. En ook al draag je ze onder je kleding, deze beugel-bh’s zijn zo mooi dat ze gezien mogen worden!

De beugel bh: ideaal voor dames met grote maten

Een plus size maat betekent meestal een grote buste die veel steun nodig heeft. Een beugel-bh in grote maten is dan de ideale oplossing! Deze bh heeft ingewerkte beugels die onder de borsten doorlopen en de basis voor optimale ondersteuning vormen. Een beugelbeha lift de buste en geeft deze een prachtige ronde vorm. De beugels worden gemaakt van metaal of kunststof, zodat ze goed stevig zijn. Daar merk je niets van, want ze zijn goed gepolsterd ingewerkt in de bh. Qua model zijn er heel veel mogelijkheden. Zo is er de fullcup variant waarbij de grote cups bovenaan hoog aansluiten, maar je kunt ook kiezen voor de balconette bh in grote maten die juist een vrij lage en rechte halslijn heeft. Nog meer mogelijkheden: een beugel-bh met voorsluiting, met kant, met steunzone opzij in de cups, in minimizer model, met push-up kussentjes of in glad T-shirt model dat niet te zien is onder strakke kleding. Zo is er echt voor elke vrouw wel een goed zittende en mooie bh te vinden in de online shop van HAPPYsize.

De perfecte grote maten beugel-bh voor jou

Pijnlijke schouders, last van de rug, prikkende beugels en knellende bandjes: het zijn allemaal ongemakken die vaak voorkomen als je een bh draagt in de verkeerde maat. Uit onderzoek is gebleken dat dit het geval is bij een groot gedeelte van de vrouwen. Dat is jammer, want bij een goed passende bh merk je amper dat je hem draagt. Daarom hebben wij twee belangrijke punten voor je om op te letten als je een nieuwe bh past:

  • De cupranden en beugels moeten mooi rond de borst zitten en op de huid aansluiten. Zit een rand of beugel op de borst, dan is dit een teken dat je een grote cupmaat nodig hebt. Dit geldt ook voor de ruimte tussen de borsten: hier horen de beugels of cupnaden plat tegen het borstbeen te zitten. Rust de borst daarentegen niet op de onderste rand van de cup, dan is de cup te groot en kun je beter een kleinere cupmaat nemen.
  • De bovenste rand van de cup moet mooi aansluiten op de borst, de overgang tussen stof en buste moet gelijkmatig zijn. Ontstaat er hier een soort bult, dan zit de cup te strak en heb je een grotere cupmaat nodig.

Shop makkelijk & veilig online bij HAPPYsize

Een goede bh is erg belangrijk voor een mooi decolleté, maar een mooi setje lingerie geeft ook extra zelfvertrouwen! Natuurlijk wil je zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van jouw favoriete lingerie en hemdjes. Daarom vind je bij onze bh-accessoires ook superhandige waszakjes. Bestel ze gewoon mee met je nieuwe beugel-bh’s en alles wordt bij je thuisbezorgd!

Meer tonen