DE FILOSOFIE VAN HAPPY SIZE

Wij zijn een van de grootste aanbieders van actuele mode in Plus Sizes. Happy Size biedt zowel vrouwen als mannen een bijzonder ruime modecollectie om een modieuze garderobe samen te stellen. Wij weten als geen ander dat kleren de man en de vrouw maken!

Onze focus ligt bij het selecteren en creëren van uitgekiende kledingoutfits. Zo kunnen wij elke klant voor iedere gelegenheid de juiste kleding bieden. Of het nu gaat om een outfit voor een sollicitatiegesprek, een oogverblindende jurk voor een eerste date of de perfecte jeans voor iedere dag, bij ons vindt u wat u zoekt!

Bij Happy Size weten we precies wat onze klanten, u dus, goed staat. Wij ontwikkelen onze collectie daarom met veel oog voor detail en bij de selectie van merken gaan we uiterst zorgvuldig te werk. Hierbij volgen wij ontwikkelingen en trends in de mode op de voet want we willen u steeds de nieuwste mode kunnen voorschotelen. Ons motto is dat elke klant uniek is en zich ook zo moet voelen!

Onze klanten vormen het middelpunt van ons handelen. Wij inspireren en adviseren onze klanten met onze mode en kennis van zaken. Op onze beurt laten wij ons graag door onze klanten inspireren. Wij willen immers weten wat u beweegt en waar u van houdt. Alleen zo kunnen wij precies bieden waar u naar op zoek bent.

Ons doel is niet om alleen mode te verkopen, maar ook om u gelukkige momenten te kunnen bieden. Daarom maken wij van Plus Size volmondig Happy Size.