• Optimale pasvorm
 • Plus Size modeadvies
 • Veilig online bestellen en betalen
❄️ HAPPY Christmas Shopping: 15% extra korting voor jou! ❄️❄️ HAPPY Christmas Shopping: 15% extra korting voor jou! ❄️

Miss Victorine

Miss Victorine Interview
STERKE SONG. STERKE BOODSCHAP.
Het HAPPYsize nummer "Ik geloof in mij" kwam in 2018 al tot stand in nauwe samenwerking met de Berlijnse zangeres Miss Victorine. Waar gaat het nummer over, welke tip heeft ze voor gezond zelfvertrouwen en hoe gaat ze om met beoordeeld worden op het podium? Wij vroegen het!

1.Voor HAPPYsize heb je het nummer "I believe in me" ingezongen én meegeschreven aan de tekst ervan. Waar gaat het nummer over?

Het gaat over zelfliefde, een positieve houding, luchtigheid, diversiteit en geloven in jezelf. Het gaat over zelfvertrouwen en dat je positief moet blijven, ook als het even tegenzit. Over het zien en waarderen van de kleine dingen in het leven. Ik vind het heel belangrijk om dankbaar te zijn.

2.Het nummer moedigt aan om voor jezelf op te komen en in jezelf te geloven. Waarom is dat voor veel mensen zo moeilijk?

In onze samenleving speelt uiterlijk een grote rol en ook in de media is een bepaald schoonheidsideaal heel belangrijk. Er is veel tijd en levenservaring voor nodig om die standaard naast je neer te leggen. Het is belangrijk dat je jouw doen en laten niet afhankelijk maakt van de mening die een ander over jou heeft. Het gevoel dat iemand je accepteert zoals je bent, en niet alleen naar het uiterlijk kijkt, is ontzettend fijn. Dat zijn mensen die jou aanmoedigen en die geloven in de plannen die je hebt.

In het refrein van het nummer zing je "When I look into the mirror, I like what I see, cause I believe in me". Vrouwen hebben vaak de neiging om vooral de probleemzones te zien als ze in de spiegel kijken. Wat zou je hen willen adviseren?

Ik zou ze willen aanmoedigen om te proberen de positieve kanten te zien en stukje bij beetje van je lichaam te gaan houden zoals het is. Daar is wel tijd voor nodig. Ik vind het prachtig om te zien dat zoveel plus size ladies hun lichaam durven te showen. Bloggers nemen hun lezers mee op de reis naar meer zelfliefde. Ze zorgen voor genoeg inspiratie waar je uiteindelijk zelf mee aan de slag zult moeten.

4. Wat vind je het leukst aan jezelf als je in de spiegel kijkt?

Ik vind mijn lach en mijn haren erg mooi. Ook ben ik heel trots op mijn taille, kuiten, huid en op mijn handen. Eigenlijk gewoon op mezelf, want ik ben wie ik ben!

5. Heb je een tip om meer zelfvertrouwen te krijgen?

Ik denk dat het belangrijk is om de dingen te doen waar je van houdt en waar je goed in bent. Ontdek waar je blij van wordt en schrijf jouw eigen succesverhaal. Accepteer jezelf zoals je bent en leg de focus op de dingen die jou mooi maken. En dan heb ik het niet alleen over uiterlijk, maar ook over je persoonlijkheid.

Miss Victorine Song

PROUD OF OUR VOICES

De boodschap van zelfliefde en zelfvertrouwen wordt ook overgebracht door ons lied HAPPYsize, dat de Berlijnse zangeres Miss Victorine voor ons heeft gemaakt.

PROUD OF OUR VOICES

De boodschap van zelfliefde en zelfvertrouwen wordt ook overgebracht door ons lied HAPPYsize, dat de Berlijnse zangeres Miss Victorine voor ons heeft gemaakt.

6.Een regel in het nummer luidt "…every shape is beautiful with a heart of gold…". Wat betekent deze zin voor jou persoonlijk?

Dat diversiteit heel belangrijk is. Het maakt niet uit hoe je eruitziet, uiteindelijk is je innerlijk dat telt. Ik vind mensen met een "gouden hart" of "gouden ziel" echt prachtig. Mensen die met jou kunnen meevoelen en respectvol en vriendelijk zijn.

7. Je staat regelmatig op het podium. Vele ogen zijn op jou gericht en mensen hebben vast een oordeel klaar. Hoe ga je daarmee om?

Ik ben eigenlijk altijd wel zenuwachtig. Maar toch waag ik de stap en betreed ik het podium. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Na een optreden dat niet helemaal ging zoals verwacht, zei een van mijn gitaristen: "Je bent geen chirurg die net een patiënt is verloren". Niemand is perfect en soms zijn we veel te bang om fouten te maken. Haal gewoon even diep adem, geloof in jezelf en heb er vertrouwen in dat alles wel goed komt.

8. Hoe lukt het jou om zowel privé als ook tijdens je werk in jezelf te geloven als het allemaal even niet meezit?

Ik heb veel lieve mensen om me heen die mij waardevolle feedback geven. Ik kan altijd bij ze terecht als ik advies nodig heb. Ook helpen ze me uit de brand als ik te veel aan het twijfelen ben. Misschien komt het je wel bekend voor, maar ergens is er altijd wel een stemmetje in je hoofd dat zegt: "Je bent goed zoals je bent". Al het andere komt vanzelf wel goed.


waiting...

Meld je aan voor de HAPPYsize nieuwsbrief en ontvang €15 welkomstkorting

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

 • Modetrends voor grote maten
 • Exclusieve kortingen
 • Leuke aanbiedingen en acties
 • Plus Size modeadvies

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

* Verplicht veld
Contact
010 - 447 9880U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur
VEILIG BETALEN
 • Factuur
 • Betaling in 3 termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
SHOPPING APP
 • AppStoreNL
 • PlayStoreNL
ONZE PARTNERS
 • DHL
VEILIG BESTELLEN
 • TS
 • FORUS
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten €5,99 per bestelling.