HAPPY SIZE KORTINGSCODES


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Happy Size! Wij houden u als eerste op de hoogte van de nieuwste (kortings-)acties. Klik op de link hieronder om u in te schrijven. Als dank ontvangt u van ons €10 korting op uw volgende bestelling. Afmelden is ten allen tijde mogelijk.


* Ja ik meld mij met dit e-mailadres aan voor de gratis nieuwsbrief van Happy Size (Mail Order Finance GmbH). U kunt zich te allen tijde weer afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.
Meer informatie over de bescherming van uw gegevens vindt u hier.


Actuele kortingsacties

Extra lang genieten van het zonnige seizoen én shopseizoen! Bestel nu met gratis verzending! De kortingscode is t/m 29-07-2018 geldig bij een minimale bestelwaarde van €25.

Kortingscode: SBN7
(verlopen)
__________________

Seizoensvoordeel bij Happy Size! Shop nu met 20% korting op alles! De kortingscode is t/m 16-06-2018 geldig bij een minimale bestelwaarde van €50.

Kortingscode: SF20
(verlopen)
__________________

Wees er snel bij: alleen vandaag is het superdealkorting bij Happy Size! Bestel nu met €20 korting in onze webshop! De kortingscode is alleen op 20-05-2018 geldig bij een minimale bestelwaarde van €50.

Kortingscode: SDM5
(verlopen)

Meer informatie


1. Hoe kan ik mijn kortingscode inwisselen?

Heeft u een kortingscode ontvangen? Deze kunt u tijdens het bestelproces bij de stap “Adres en levering” in het daarvoor bestemde veld invullen en vervolgens op “inwisselen” klikken.

Bij kortingsacties op onze website of in de Happy Size nieuwsbrief wordt een kortingscode automatisch ingevuld wanneer u op de link of afbeelding klikt. U hoeft zelf geen kortingscode meer in te vullen.

Procentuele kortingen worden bij het inwisselen op artikelen berekend waarvoor de korting geldt.


2. Kan ik meerdere kortingscodes bij een bestelling inwisselen?

Per bestelling kan maar één kortingscode ingewisseld worden.


3. Waarom wordt mijn kortingscode niet geaccepteerd?

Wanneer u een kortingscode niet kunt inwisselen, kan dat één van de volgende redenen hebben:

-    De minimale bestelwaarde van de kortingscode is nog niet bereikt.
-    De kortingscode is verlopen.
-    De kortingscode is niet geldig op de artikelen in uw winkelmand
     (sommige kortingscodes zijn alleen op bepaalde merken of categorieën geldig).
-    De kortingscode is al een keer gebruikt.


4. Wat gebeurt er met mijn kortingscode wanneer ík artikelen van mijn bestelling retourneer?

Als u meerdere artikelen bestelt heeft en enkele daarvan wenst te retourneren, ontvangt u van ons de totale prijs van het artikel verminderd met de korting terug. Als u de volledige bestelling retourneert, wordt de korting op uw klantaccount bijgeschreven. Bij uw volgende bestelling wordt de korting automatisch verrekend (wanneer de korting nog geldig is).